Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, αν έχετε κάποια συνταγή που πιστεύετε ότι μπορεί να είναι τόσο καλή ώστε να τη δοκιμάσουμε και οι υπόλοιποι, μπορείτε να την "ποστάρετε" σε εμάς και σε λίγες ώρες να είναι ανεβασμένη στο site.
Βέβαια δεν περνάμε τις συνταγές έτσι αλλά μετά από έλεγχο.
Πρώτα ο chef μας ελέγχει τη συνταγή να δει αν όλα πάνε καλά. Η πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία του είναι πολύτιμη σε αυτό το πρώτο στάδιο, καθώς μπορεί να διακρίνει τα λάθη με μια ματιά.
Μετά περνάνε από φιλόλογο, για ορθογραφικό - συντακτικό έλεγχο. Καθώς καλό είναι όταν διαβάζουμε ένα κείμενο, να μας ενδιαφέρει το περιεχόμενο και όχι να μας αποσπάν τα διάφορα λάθη.
Τέλος, μόλις βρούμε χρόνο, ένας ή μία συνεργάτης/ιδα από το συνεργείο που απασχολείται στο site μας αναλαμβάνει να εκτελέσει τη συνταγή και να ...γευτεί το αποτέλεσμα.
Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα η συνταγή αλλάζει έτσι ώστε να είναι ...εφαρμόσιμη. Ακόμα και τότε, το όνομά σας παραμένει στη συνταγή, απλά προστίθεται η διευκρίνηση ότι έγιναν αλλαγές από εμάς.
Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει; Θα σας πούμε, έτσι ώστε να προσέχετε.
Συνήθως ξεχνάνε 1, 2 ή και περισσότερα υλικά. Μπορεί να μπαίνουν πολλά αυγά (πάρα πολλά όμως). Μπορεί να μπαίνουν πολλά υγρά και να κάθεται η ζύμη. Άλλες φορές πάλι μπορεί να είναι λακωνική η συνταγή, του στυλ: με τα υλικά φτιάχνουμε μια ζύμη, την ψήνουμε και είμαστε έτοιμοι.
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε τα αγοράζουμε από τα μαγαζιά που τα αγοράζει και κάθε κοινός θνητός. Αποφεύγουμε τα περίεργα και σπάνια υλικά. Αυτό που κάνει μια συνταγή gourmet δεν είναι τα παράξενα υλικά, αλλά το τελικό αποτέλεσμα.
Η φωτογράφιση των φαγητών γίνεται με μηχανή NIKON, φλας TINTRON, τρίποδα WELBON στο χώρο του εκάστοτε ...δοκιμαστή, μέσα στα πρώτα λεπτά που θα ετοιμαστεί το προϊόν.