Το μυστικό για επιτυχημένο κέικ είναι η ισορροπία ανάμεσα στα υγρά και τα στερεά.
Αν θέλετε να πειράξετε κάτι, πρέπει να το αντικαταστήσετε με κάτι άλλο. Για παράδειγμα
υπάρχουν πολλές γυναίκες που ΔΕΝ θέλουν πολλά αυγά στο κέικ. Αντί για 5 βάζουν 2.
Τα 3 αυγά που βγάζετε πρέπει να αντικαταστήσετε με γάλα που ΖΥΓΙΖΕΙ ΟΣΟ ΤΑ ΑΥΓΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ.
Αν θέλετε να βάλετε χυμό πορτοκάλι τότε πρέπει να αφαιρέσετε το ίδιο βάρος σε γάλα,
έτσι ώστε τα υγρά να μην είναι περισσότερα από ότι γράφει η συνταγή.
Πειραματιστείτε, αλλά κρατήστε τις ισορροπίες και το κέικ σας θα βγει πεντανόστιμο
Για ονειρικές συνταγές μπορείτε να διαβάσετε και το βιβλίο ΝΕΡΑΪΔΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ από τις εκδόσεις Οξυγόνο.
Θα το βρείτε στα Public, IANOS, ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ κ.λπ.
|