ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΥΓΡΗ ΛΑΒΑ (χωρίς αλκοόλ - ή όχι) CHEESECAKE ΧΩΡΙΣ ΨΗΣΙΜΟ ΚΕΙΚ ΚΑΚΑΟ

|


Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 16275 φορές και εκτυπώθηκε 50 φορές.

ΜΟΚΑΤΣΙΝΟ ΜΕ ΑΜΑΡΕΤΟ (amaretto mochaccino) Ένα ιταλικό γλυκό ρόφημα καφέ


ΜΟΚΑΤΣΙΝΟ ΜΕ ΑΜΑΡΕΤΟ (amaretto mochaccino)

Ένα ιταλικό γλυκό ρόφημα καφέ

Τι θα χρειαστούμε:

150 γραμμάρια γάλα

60 γραμμάρια καφέ εσπρέσο (ρόφημα - όχι σκόνη) 

50 γραμμάρια σιρόπι σοκολάτας (αυτό που βάζουμε στα παγωτά)

20 γραμμάρια αμαρέτο 

Σαντυγί

 

Πως το κάνουμε:

Το αμαρέτο είναι λικέρ αμυγδάλου με χώρα προέλευσης την Ιταλία. 

Ζεσταίνουμε το γάλα.

Ανακατεύουμε στο ζεστό γάλα το σιρόπι σοκολάτας.

Προσθέτουμε αργά τον καφέ και το αμαρέττο στο μίγμα.

Γαρνίρουμε με σαντιγύ και λίγο σιρόπι.

Σου άρεσε η συνταγή; Κάνε Like βρε, τι σου ζητάνε;

Mην το σκέφτεσαι. Είναι πεντανόστιμο!