ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ - ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ CREME BRULEE ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΦΥΣΙΚΑ! ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΥΓΡΗ ΛΑΒΑ (χωρίς αλκοόλ - ή όχι)

|


Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 6179 φορές και εκτυπώθηκε 21 φορές.

ΜΠΑΡΕΣ ΒΡΩΜΗΣ ΜΕ ΒΕΡΙΚΟΚΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Μπάρες με άρωμα καλοκαιριού


ΜΠΑΡΕΣ ΒΡΩΜΗΣ ΜΕ ΒΕΡΙΚΟΚΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Μπάρες με άρωμα καλοκαιριού

Τι θα χρειαστούμε:

 

3 φλτζ βρώμη σε νιφάδες

1 φλτζ αμύγδαλα

1 φλτζ αποξηραμένα βερίκοκα

½ φλτζ βούτυρο

3 κ.σ. μαρμελάδα βερίκοκο

3 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό

½ κ.γ. σόδα

200γρ λευκή κουβερτούρα

 

Πως το κάνουμε:

Ψιλοκόβουμε τα βερίκοκα και τα ανακατεύουμε με τη βρώμη και τα αμύγδαλα.

Λιώνουμε το βούτυρο και τη μαρμελάδα και προσθέτουμε το γιαούρτι και τη σόδα.

Ρίχνουμε το υγρό μίγμα στη βρώμη και ανακατεύουμε καλά.

Απλώνουμε το μίγμα σε ταψί 20x20 καλυμμένο με λαδόκολλα.

Ψήνουμε στους 180ο Κελσίου για 20-25 λεπτά.

Όσο είναι ακόμα ζεστό το κόβουμε σε κομμάτια και τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά.

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και βουτάμε τη μια πλευρά από τη μπάρα και τα αφήνουμε μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.

 

 

Σου άρεσε η συνταγή; Κάνε Like βρε, τι σου ζητάνε;

Mην το σκέφτεσαι. Είναι πεντανόστιμο!