ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ - ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ CREME BRULEE ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΦΥΣΙΚΑ! ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΥΓΡΗ ΛΑΒΑ (χωρίς αλκοόλ - ή όχι)

|


Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 109448 φορές και εκτυπώθηκε 5530 φορές.

PALMIERS Τα γυαλάκια που τρώγονται


PALMIERS

Τα γυαλάκια που τρώγονται

Υλικά Δημιουργίας

1 πακέτο σφολιάτα

1 κούπα μερέντα

1 φλτζ ψιλοκομμένα φουντούκια

Ζάχαρη για το πασπάλισμα

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και αλείφουμε σε όλη την επιφάνεια την μερέντα.

Ρίχνουμε τα φουντούκια πάνω από τη μερέντα.

Τυλίγουμε τη σφολιάτα από τη μεγαλύτερη πλευρά σε ρολό μέχρι τη μέση.

Κάνουμε το ίδιο και από την άλλη πλευρά και ενώνουμε τις δυο πλευρές με λίγο νερό.

Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε τη σφολιάτα σε λεπτές φέτες.

Βάζουμε τις φέτες σε μια λαμαρίνα με λαδόκολλα και τις πατάμε λίγο να ανοίξουν.

Πασπαλίζουμε κάθε γυαλάκι με ζάχαρη.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο Κελσίου για 10-15 λεπτά

Σου άρεσε η συνταγή; Κάνε Like βρε, τι σου ζητάνε;

Mην το σκέφτεσαι. Είναι πεντανόστιμο!