ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΥΓΡΗ ΛΑΒΑ (χωρίς αλκοόλ - ή όχι) CHEESECAKE ΧΩΡΙΣ ΨΗΣΙΜΟ ΚΕΙΚ ΚΑΚΑΟ

|


Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 2188 φορές και εκτυπώθηκε 35 φορές.

ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Για να ξέρουμε τι τρώμε ...χωρίς χρώματα και συντηρητικά


ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΡΥΔΑΣ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Για να ξέρουμε τι τρώμε ...χωρίς χρώματα και συντηρητικά

Υλικά Δημιουργίας

250 γρ λευκή κουβερτούρα

1 φλτζ κρέμα γάλακτος

Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

½ φλτζ φιστίκι Αιγίνης ανάλατο

1 κούπα ινδοκάρυδο

150 γρ κουβερτούρα

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος σε μια κατσαρόλα και πριν αρχίσει να βράζει την κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Ρίχνουμε την λευκή κουβερτούρα σε κομμάτια και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.

Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο, το ξύσμα πορτοκολιού και το φιστίκι σπασμένο σε χοντρά κομμάτια.

Απλώνουμε το μίγμα σε ένα ορθογώνιο ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα  και το αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει για 2 ώρες.

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.

Βγάζουμε το μίγμα από το ταψί και το κόβουμε σε μακρόστενες μπάρες.

Βουτάμε κάθε μπάρα στη λιωμένη κουβερτούρα και την αφήνουμε πάνω σε λαδόκολλα να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.

 

 

Σου άρεσε η συνταγή; Κάνε Like βρε, τι σου ζητάνε;

Mην το σκέφτεσαι. Είναι πεντανόστιμο!