επιστροφή στην κεντρική σελίδα chocosplash.gr
τούρτες σοκολάτας Γλυκά ψυγείου με σοκολάτα Γλυκά γλυκά παγωμένα με σοκολάτα
Ροφήματα σοκολάτας ζεστά και κρύα Υγιεινά γλυκά σοκολάτας κέικ σοκολάτας, τα καλύτερα Γλυκά φούρνου με σοκολάτα
σοκολατάκια για όλους extreme σοκολατένια γλυκά Αστεία με σοκολάτα βιβλία διατροφής και δίαιτας
ΤΟΥΡΤΑ BROWNIES ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΟΚΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΜΕ ΜΕΡΕΝΤΑ COOKIES ΜΕ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΓΙΑ ΚΟΡΜΟΥΣ - ΛΥΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΡ

|

[Επιστροφή στην Κεντρική Σελίδα]
[Όλες οι Πρόσφατες Συνταγές]
[Οι Δημοφιλέστερες Συνταγές]

Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 5920 φορές και εκτυπώθηκε 475 φορές.

ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ Γλυκά παξιμάδια πολυτελείας


ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

Γλυκά παξιμάδια πολυτελείας

Υλικά Δημιουργίας

3 φλτζ αλεύρι

1 φλτζ ζάχαρη

2 αυγά

2 βανιλέτες

2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ

2 κουταλιές λικέρ Αμαρέτο

1 πρέζα αλάτι

2 φλτζ αμύγδαλα ωμά ασπρισμένα

2 κ.σ. βούτυρο

2 κ.σ. σκόνη κακάο άγλυκη

 

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν, τις βανίλιες και το κακάο.

Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα αυγά, τη ζάχαρη, το λικέρ, τα αμύγδαλα, το βούτυρο και το αλάτι.

Ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά με τα χέρια και αφήνουμε το μίγμα σκεπασμένο στο ψυγείο για μισή ώρα τουλάχιστον.

Χωρίζουμε το μίγμα σε δυο μέρη και φτιάχνουμε δυο μπαστούνια.

Τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα μακριά το ένα από το άλλο.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο Κελσίου για 30 - 40 λεπτά.

Αφήνουμε να κρυώσουν και με ένα μαχαίρι ψωμιού κόβουμε φέτες πάχους ενός εκατοστού.

Βάζουμε τις φέτες σε λαδόκολλα σε λαμαρίνα και τις ψήνουμε για 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο Κελσίου ή στους 175ο σε αέρα.

 

Σου άρεσε η συνταγή; Κάνε Like βρε, τι σου ζητάνε;

Mην το σκέφτεσαι. Είναι πεντανόστιμο!





PARAMYTHIA GIA KALHNYKTA

Cooks.gr (www.cooks.gr) Oλες οι συνταγές στα γρήγορα

MAD CAT Εισαγωγή Ιταλικών Γυναικείων Ρούχων. Πώληση Χονδρική - Λιανική
Αιόλου 37 και Βορέου γωνία. Τηλ.: 6993217943

DAL ART έργα τέχνης