ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΥΓΡΗ ΛΑΒΑ (χωρίς αλκοόλ - ή όχι) CHEESECAKE ΧΩΡΙΣ ΨΗΣΙΜΟ ΚΕΙΚ ΚΑΚΑΟ

|


Η συνταγή αυτή διαβάστηκε 163672 φορές και εκτυπώθηκε 12731 φορές.

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Ιδανικό και για διαβητικούς


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Ιδανικό και για διαβητικούς

Υλικά Δημιουργίας

2 ασπράδια αυγού

3 κ.σ. φρουκτόζη

200 γρ ασπρισμένα αμύγδαλα

2 σταγόνες αμυγδαλέλαιο

200 γρ κουβερτούρα

1 πρέζα κανέλλα (προαιρετικά)

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Χτυπάμε τα αμύγδαλα στο μούλτι να γίνουν σκόνη.

Τα ανακατεύουμε με 2 κουταλιές φρουκτόζη, την κανέλλα και το αμυγδαλέλαιο.

Χτυπάμε τα ασπράδια με την υπόλοιπη φρουκτόζη σε μαρέγκα.

Όταν η μαρέγκα αρχίσει να γυαλίζει είναι έτοιμη.

Ανακατεύουμε προσεκτικά τα αμύγδαλα.

Σε μια λαμαρίνα με λαδόκολλα βάζουμε κουταλιές από το μίγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150ο Κελσίου για 15 λεπτά.

Κλείνουμε τον φούρνο και αφήνουμε τα μπισκότα μέσα να στεγνώσουν καλά.

Λιώνουμε την κουβερτούρα και βουτάμε ένα ένα τα μπισκότα.

Σου άρεσε η συνταγή; Κάνε Like βρε, τι σου ζητάνε;

Mην το σκέφτεσαι. Είναι πεντανόστιμο!