![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΤΡΟΥΦΕΣ ΜΕ GANACHEΔύσκολα να πειστεί κανείς πως είναι σπιτικά |
Υλικά Δημιουργίας 300 γρ κουβερτούρα 1 κούπα κρέμα γάλακτος 2 κ.σ. βούτυρο Σκόνη κακάο άγλυκη ή ινδοκάρυδο
Καλλιτεχνική Διαδικασία Κόβουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και πριν βράσει την αποσύρουμε από τη φωτιά και τη ρίχνουμε στην κουβερτούρα. Ανακατεύουμε απαλά μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα. Ρίχνουμε το βούτυρο μια κουταλιά τη φορά και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθεί στο μίγμα. Αφήνουμε την ganache στο ψυγείο για 4 ώρες τουλάχιστον. Με ένα κουτάλι ή με βρεγμένα χέρια παίρνουμε από το μίγμα και πλάθουμε τρούφες τις οποίες κυλάμε στη σκόνη κακάο ή στο ινδοκάρυδο.
|
Mην το σκέφτεσαι. Είναι πεντανόστιμο!