![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟΓεύση Χαβάης |
Υλικά Δημιουργίας ½ κούπα βούτυρο 1 φλτζ αμυγδαλόψιχα 300 γρ ινδοκάρυδο 1 ζαχαρούχο γάλα 300 γρ κουβερτούρα
Καλλιτεχνική Διαδικασία Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί (τη βάζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα (αν δεν έχουμε ειδικό σκεύος) που είναι μέσα σε μια μεγαλύτερη κατσαρόλα στην οποία βράζει νερό.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν πρέπει να πέσει ούτε σταγόνα νερό στην σοκολάτα.
Ανακατεύουμε το βούτυρο, το ινδοκάρυδο, την αμυγδαλόψιχα και το ζαχαρούχο γάλα. Η ζύμη πρέπει να είναι σφιχτή. Αν δεν είναι προσθέτουμε περισσότερο ινδοκάρυδο ή αμυγδαλόψιχα ή μερικές κουταλιές αλεσμένο μπισκότο. Φτιάχνουμε μπαλάκια και τα βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα.
|
Mην το σκέφτεσαι. Είναι πεντανόστιμο!