![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΜΠΑΡΕΣ ΒΡΩΜΗΣ ΜΕ ΒΕΡΙΚΟΚΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΜπάρες με άρωμα καλοκαιριού |
Τι θα χρειαστούμε:
3 φλτζ βρώμη σε νιφάδες 1 φλτζ αμύγδαλα 1 φλτζ αποξηραμένα βερίκοκα ½ φλτζ βούτυρο 3 κ.σ. μαρμελάδα βερίκοκο 3 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό ½ κ.γ. σόδα 200γρ λευκή κουβερτούρα
Πως το κάνουμε: Ψιλοκόβουμε τα βερίκοκα και τα ανακατεύουμε με τη βρώμη και τα αμύγδαλα. Λιώνουμε το βούτυρο και τη μαρμελάδα και προσθέτουμε το γιαούρτι και τη σόδα. Ρίχνουμε το υγρό μίγμα στη βρώμη και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε το μίγμα σε ταψί 20x20 καλυμμένο με λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 180ο Κελσίου για 20-25 λεπτά. Όσο είναι ακόμα ζεστό το κόβουμε σε κομμάτια και τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και βουτάμε τη μια πλευρά από τη μπάρα και τα αφήνουμε μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.
|
Mην το σκέφτεσαι. Είναι πεντανόστιμο!