![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΣΟΥΠΑ ΜΟΚΚΑ-ΣΟΚΟΛΑΤΑΓια τους λάτρεις του αρώματος του καφέ |
Υλικά Δημιουργίας 4 κούπες γάλα 1 ζαχαρούχο γάλα 250 γρ κουβερτούρα 1 βανίλια 1 κ. γ. καφέ εσπρέσσο στιγμής (ή καφέ στιγμής) 1 σφηνάκι λικέρ καφέ 1 πρέζα αλάτι Σαντιγί για το γαρνίρισμα
Καλλιτεχνική Διαδικασία Βάζουμε τα γάλατα σε μια κατσαρόλα, το αλάτι, τη βανίλια και την κουβερτούρα τεμαχισμένη. Αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά. Όταν λιώσει η κουβερτούρα κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τον καφέ και το λικέρ. Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε με λίγη σαντιγί.
|
Mην το σκέφτεσαι. Είναι πεντανόστιμο!