![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑΕκρηκτικά αρώματα |
Υλικά Δημιουργίας 125 γρ κουβερτούρα 1½ κούπα χυμό πορτοκάλι 2 κ.σ. ζάχαρη 5 φύλλα μέντας
Καλλιτεχνική Διαδικασία Πλένουμε και κόβουμε σε λεπτές λωρίδες τα φύλλα μέντας. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το χυμό πορτοκάλι, τη ζάχαρη και την ψιλοκομμένη μέντα. Μόλις ο χυμός αρχίζει να βράζει τον κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα την κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια. Ανακατεύουμε (εκτός φωτιάς) μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.
|
Mην το σκέφτεσαι. Είναι πεντανόστιμο!