![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΒΙΕΝΕΖΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΗ πέμπτη συμφωνία των μπισκότων |
Υλικά Δημιουργίας 175 γρ αλεύρι 125 γρ βούτυρο 75 γρ ζάχαρη άχνη 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 30γρ κορν φλάουερ 1 λουβί βανίλια 200 γρ κουβερτούρα
Καλλιτεχνική Διαδικασία Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε κοσκινισμένα το αλεύρι, το μπέικιν, το κορν φλάουερ και τη βανίλια. Λιώνουμε τη μισή κουβερτούρα και την ανακατεύουμε στο μίγμα. Γεμίζουμε ένα κορνέ και φτιάχνουμε δάχτυλα 5 εκατοστών, σε λαμαρίνα με λαδόκολλα. Αν η ζύμη είναι πολύ σφιχτή προσθέτουμε λίγο γάλα για να βγαίνει ευκολότερα από το κορνέ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190ο Κελσίου για 12 - 15 λεπτά. Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν καλά, λιώνουμε την υπόλοιπη κουβερτούρα και βουτάμε μέχρι τη μέση κάθε μπισκότο. |
Mην το σκέφτεσαι. Είναι πεντανόστιμο!