Τούρτες σοκολάτας Γλυκά ψυγείου με σοκολάτα Γλυκά της μιας μπουκιάς με σοκολάτα Ροφήματα σοκολάτας ζεστά και κρύα Υγιεινά γλυκά σοκολάτας Κέικ σοκολάτας, τα καλύτερα Γλυκά φούρνου με σοκολάτα Γλυκά παγωμένα με σοκολάτα Σοκολατάκια για όλους Extreme σοκολατένια γλυκά Αστεία με σοκολάτα Δημοφιλείς Συνταγές

ΨΑΞΕ ΤΙΤΛΟ

LYSE TH GAMHMENH TH GLWSSA SOY Para Bellum oxigono publications www.oxigono.gr

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ Για ανερχόμενους καλλιτέχνες


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ


Για ανερχόμενους καλλιτέχνες


Υλικά Δημιουργίας

1½ κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις

½ κούπα κορν φλάουερ

1 αυγό

½ κούπα αμύγδαλο τριμμένο

½ κούπα ζάχαρη

150 γρ βούτυρο

Για την επικάλυψη

1 κούπα άχνη

100 γρ κουβερτούρα

Χρώμα ζαχαροπλαστικής

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.

Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κορν φλάουερ.

Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να ομογενοποιηθούνε τα υλικά.

Αφήνουμε το ζυμάρι στο ψυγείο για μια ώρα τουλάχιστον.

Ανοίγουμε το ζυμάρι σε φύλλο πάχους ½ εκατοστού  και κόβουμε δίσκους με τη βοήθεια κουπάτ ή ποτηριού.

Βάζουμε τα μπισκότα σε λαμαρίνα καλυμμένη με λαδόκολλα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο Κελσίου για 15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.

Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν.

Ρίχνουμε στην άχνη 1 - 2 κουταλιές νερό και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια πάστα.

Προσθέτουμε μερικές σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύουμε καλά.

Αλείφουμε κάθε μπισκότο με την πάστα άχνης και την αφήνουμε να σταθεροποιηθεί.

Λιώνουμε την κουβερτούρα και «ζωγραφίζουμε» τα μπισκότα.

ΚΑΘΑΡΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Mην το σκέφτεσαι. Είναι πεντανόστιμο!

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΣΗΜΕΡΑ;


ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

...ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ!


ΤΟ ΠΙΟ ΣΤΕΡΕΟ ΚΤΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αντέχει σεισμούς, τσουνάμι, ακόμη και πυρηνικό πόλεμο!!!


ΟΛΟΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ;


Ο ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

...Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ


Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ;

ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ


ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ

ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΣΗΜΕΡΑ;


ΤΑΧΙΝΟΣΑΛΑΤΑ
Για τις μέρες των νηστειών και όχι μόνο


ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ...ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ
Μια μερίδα μακαρόνια με τυρί στο φούρνο μικροκυμάτων


ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ
Νόστιμο, φρέσκο και πάνω από όλα υγιεινό


ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΡΑΣΟΣΕΛΙΝΟ
Ένα χειμωνιάτικο πιάτο για καλοφαγάδες ...και όχι μόνο


ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ
Γεύσεις που δένουν τέλεια μεταξύ τους ή απλά το σαγανάκι με άλλο όνομα;


ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΓΛΥΚΙΑ
Ένα καλοκαιρινό γλυκό για όλες τις ώρες...

ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ;


Ο ΨΙΘΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Πεταλούδα Papillio Sophia


ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΘΕΙΑΣ-ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ INTERNET
Θεματικός κατάλογος με ιστορικές πηγές στο Internet


INTERNET ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Καλός θεματικός κατάλογος για να σερφάρουν τα παιδιά στο Internet


ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ
Ευτράπελες ιστορίες από αρχαίους συγγραφείς και ανθολόγους


ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ
Συγκλονιστικό γκόθικ μυθιστόρημα


Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Έτσι έπρεπε να γράφεται η ιστορία στα σχολικά βιβλία. Διαβάστε τα πάντα για την Ευρώπη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου