![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣΓια ανερχόμενους καλλιτέχνες |
Υλικά Δημιουργίας 1½ κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ κούπα κορν φλάουερ 1 αυγό ½ κούπα αμύγδαλο τριμμένο ½ κούπα ζάχαρη 150 γρ βούτυρο Για την επικάλυψη 1 κούπα άχνη 100 γρ κουβερτούρα Χρώμα ζαχαροπλαστικής
Καλλιτεχνική Διαδικασία Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κορν φλάουερ. Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να ομογενοποιηθούνε τα υλικά. Αφήνουμε το ζυμάρι στο ψυγείο για μια ώρα τουλάχιστον. Ανοίγουμε το ζυμάρι σε φύλλο πάχους ½ εκατοστού και κόβουμε δίσκους με τη βοήθεια κουπάτ ή ποτηριού. Βάζουμε τα μπισκότα σε λαμαρίνα καλυμμένη με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο Κελσίου για 15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν. Ρίχνουμε στην άχνη 1 - 2 κουταλιές νερό και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια πάστα. Προσθέτουμε μερικές σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατεύουμε καλά. Αλείφουμε κάθε μπισκότο με την πάστα άχνης και την αφήνουμε να σταθεροποιηθεί. Λιώνουμε την κουβερτούρα και «ζωγραφίζουμε» τα μπισκότα. |
Mην το σκέφτεσαι. Είναι πεντανόστιμο!