Τούρτες σοκολάτας Γλυκά ψυγείου με σοκολάτα Γλυκά της μιας μπουκιάς με σοκολάτα Ροφήματα σοκολάτας ζεστά και κρύα Υγιεινά γλυκά σοκολάτας Κέικ σοκολάτας, τα καλύτερα Γλυκά φούρνου με σοκολάτα Γλυκά παγωμένα με σοκολάτα Σοκολατάκια για όλους Extreme σοκολατένια γλυκά Αστεία με σοκολάτα Δημοφιλείς Συνταγές

ΨΑΞΕ ΤΙΤΛΟ

para bellum LYSE TH GAMHMENH TH GLWSSA SOY

ΑΜΥΓΔΑΛΕΝΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ Ιδανικά για πάρτι μικρών μπόμπιρων και μεγάλων γλυκατζήδων


ΑΜΥΓΔΑΛΕΝΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ


Ιδανικά για πάρτι μικρών μπόμπιρων και μεγάλων γλυκατζήδων


Υλικά Δημιουργίας

1 φλτζ βούτυρο

1 φλτζ ζάχαρη

1 αυγό

3 φλτζ αλεύρι

1 κ.γ. baking powder

2 λουβιά (ή φακελάκια) βανίλια

½ φλτζ αμύγδαλα χοντροκομμένα

1 πρέζα αλάτι

Ξυλάκια για σουβλάκια

250 γρ κουβερτούρα

 

Καλλιτεχνική Διαδικασία

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.

Προσθέτουμε το αυγό, τις βανίλιες και το αλάτι.

Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το baking powder και τα προσθέτουμε στο μίγμα.

Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε ελαφρά. Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα να παγώσει.

Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο πάχους 1 εκατοστού και κόβουμε με κουπ-πάτ διάφορα σχέδια.

Βάζουμε τα μπισκότα σε λαμαρίνα με λαδόκολλα και πιέζουμε στο κέντρο το ξυλάκι.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 - 180 βαθμούς Κελσίου για 20 λεπτά.

Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν και τα βουτάμε σε λιωμένη κουβερτούρα.

ΚΑΘΑΡΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Mην το σκέφτεσαι. Είναι πεντανόστιμο!

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΩ ΣΗΜΕΡΑ;


Η ΑΜΗΧΑΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΙΝΕΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ


10 ΜΥΘΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ

Τους ακούς από μικρό παιδί, αλλά ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ


AN ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΟ GOOGLE ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ

...ΕΙΠΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ


DUCKFACE; ΜΗ ΣΕ ΔΕΙ Ο ΕΛΜΕΡ ΦΑΝΤ ...ΚΑΗΚΕΣ

ΘΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΟ ΡΑΜΦΟΣ ΓΥΡΩ - ΓΥΡΩ


ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ;

Δες τη φωτογραφία προσεκτικά!


ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΖΗΤΑ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Με μια πολύ σεξιστική αλλά ταυτόχρονα δελεαστική αγγελία

ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΣΗΜΕΡΑ;


ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ
Η πιο υγιεινή και ταυτόχρονα γευστική έκδοση χοιρινής μπριζόλας


ΟΡΝΙΘΑ ΜΕ ΟΡΥΖΑ Gourmet a la μπατιρέ
Κοτόπουλο με ρύζι Συνταγή από το βιβλίο Γκουρμέ α λα μπατιρέ των εκδόσεων Οξυγόνο


ΡΥΖΙ
Αρωματικές μπαλίτσες


GREEK COOKIES ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Όσα πρέπει, γευστικά μπισκοτάκια που παρασκευάζονται πανεύκολα και πολύ γρήγορα


ΚΟΥΒΑ: ΚΡΕΑΣ A MANU
Το κλασικό κοκκινιστό κρέας με πατάτες από την οπτική γωνιά της κουβανής μαγείρισσας


ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE
Δροσερό, αρωματικό και φραουλένιο παγωτογλυκό

ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ;


ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ
Ο εθνικός ποιητής - λογοτέχνης της Πορτογαλίας γράφει ...


ΤΟ ΝΤΡΟΠΑΛΟ ΧΤΑΠΟΔΙ
Ενισχύοντας το θάρρος και την αυτοπεποίθηση


ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ
… και άλλα αναπάντητα ερωτήματα


ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΚΑΠΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
Παρατηρήσεις για τη στάση του εκπαιδευτικού στην τάξη


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Με τα μάτια και το φλας ενός φωτογράφου


Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑΣ
Ιστορικό μυθιστόρημα